menu footer
tegy content head

Videók

2011. 11. 21.

Petit, a 16 éves srácot sem a rák, sem az amputáció nem törte meg. A fiú visszatért a kosárpálya: bal kézzel játszik és segédedzősködik. Magyarországon egyébként tíz éve működik a TEGY, amely segíti az olyan hősök gyógyulását, mint Peti.
 

2011. 11. 14.

Rendkívül felkavaró élmény a súlyosan beteg gyerekek osztályán csupán keresztülhaladni is, hónapokat ott tölteni azonban még szörnyűbb. Gombos Edina és Király Viktor az ő mindennapjaikba szeretett volna egy kis vidámságot csempészni a Tegyünk együtt a gyermekekért program keretében. Természetesen egyikük sem érkezett üres kézzel, Edina könyvet, Viktor hanglemezeket hozott a gyerekeknek. A program keretein belül idén eddig több mint 13 millió forintot gyűjtötek össze, hogy segítsék a daganatos betegek gyógyítását.
 

2011. 10. 19.

A Mokka és a Magellán műsorvezetője a TEGY nagyköveteként látogatott el a Tűzoltó utcai Gyerekklinikára, hogy játékokat vigyenek a beteg apróságoknak. Szakértők szerint ugyanis a legmodernebb kezelések sem elegendőek önmagukban, szükséges az aktív, testi-szellemi rehabilitáció. Demcsák Zsuzsa úgy véli, a gyerekek sokkal erősebbek, és jobban viselik a megpróbáltatásokat, mint a felnőttek.
 

2011. 10. 13.

13 évesen lett Herold Klaudia daganatos beteg. Klaudia tudja jól, hogy nem elég az orvostudomány fejlettsége, mindenképpen kell a betegség leküzdéséhez a legfontosabb: az akaraterő. Rúzsa Magdinak mesélt a már egészséges lány. Segítséggel könnyebb a gyógyulás!
 

2011. 10. 05.

Sztárjaink a beteg gyermekek gyógyulását és rehabilitációját elősegítő eszközökre gyűjtenek. Paolo Maria Tafuri, a Danone ügyvezető igazgatója a Mokkában mesélt arról, nemrég együtt ünnepelték a gyerekekkel és családjukkal a tíz éves évfordulót. Eddig több mint tízezer gyermek gyógyulását segítették elő, a rehabilitációt támogatják…

2011. 10. 12.

Majnik Zsolt leukémiával került a gyerekosztályra, emlékei szerint minden orvos nagyon kedves és mosolygós volt. Olyanok voltak ott, mint egy nagy család… – Király Viktornak beszélt emlékeiről Zsolt. Segítséggel könnyebb a gyógyulás!
 

2011. 10. 11.

Sípos Péter elvesztette a kezét, amputálni kellett egy betegség miatt. Ma már szinte mindent meg tud csinálni bal kézzel. Sikerült az eltelt évek alatt feldolgoznia a történteket, tud teljes életet élni. Csisztu Zsuzsának beszélt a ma már szinte felnőtt fiú. Segítséggel könnyebb a gyógyulás!
 

2011. 10. 12.

Bauer Olivér legnagyobb fájdalma az volt, hogy betegsége miatt nem tudott a barátaival lenni. Olivér elárulta Németh Lajosnak, hogy szót kell fogadni a doktor bácsinak, így meg lehet gyógyulni. Segítséggel könnyebb a gyógyulás!
 

2009. 10. 13.

Dallos Daniella 5 évesen szenvedett halálos betegségben. Ma már arról beszélget Caramellel, hogy a fodrász vagy az állatorvos szakmát válassza-e majd később. Segítséggel könnyebb a gyógyulás!
 

2011. 10. 17.

Virág Noéminak nagyon fura volt megszokni, hogy egy veséje van. Szerencsére, ma már elfelejtette azt az időszakot, már a műtétre sem emlészik. Mindenezt Várkony Attilának mesélte el a kislány. Segítséggel könnyebb a gyógyulás!
 

2011. 10. 17.

Lóczi Boglárka 5 évesen került kórházba, 2 éven keresztül volt bent leukémia miatt. Till Attila beszélgetett Bogival.

2011. 10. 17.

Kónya Dóra fél évig volt kórházban, nagyon boldog volt, amikor meggyógyult. Demcsák Zsuzsának mesélt Dóra erről a nehéz időszakról.

2011. 10. 17.

Kovács Beáta 12 évesen lett daganatos beteg. Váczi Gergőnek mesélt betegségéről Bea.

2011. 10. 17.

Kiss Milán már meggyógyult a leukémiából, Gombos Edina beszélgetett a már egészséges fiúval a gyógyulásáról.

counter
00000011
counter

Gyermekeink jövőjéhez nagymértékben hozzájárulhat a klímasemlegesség is. A napelem egy remek választás akkor, ha magunknak szeretnénk megtermelni a szükséges energiát otthonunk ellátására.