menu footer
tegy content head

Hírek, események

2010. 08. 19.
NÉZZE ÖN IS ÉLŐBEN A TEGYÜNK EGYÜTT A GYERMEKEKÉRT PROGRAMOT!!!

DANONE - TV2 ADOMÁNYGYŰJTŐ ÉS ADOMÁNYT ÁTADÓ JÓTÉKONYSÁGI GÁLAMŰSOR
Az idei „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” program 2010. augusztus 19-én este a Millenárison egy jótékonysági TV Gálaműsorral zárul, amelyet a tévénézők a TV2 csatornán 21:20-tól élőben nézhetnek meg.

 

A Gálaműsor keretében a Létrehozó átadja a 2010. évi „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” programban összegyűlt támogatást az Országos Szövetség a Daganatos és Leukémiás Gyermekekért Egyesület számára. A támogatás az idén a Bakonybélben létrehozandó Oktatási Centrum felépítését segíti.

A TV gála népszerű műsorvezetői, Gombos Edina és Kovács Áron mutatják be a hazai gyermekonkológia helyzetét, az immár 12 éve futó „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” programot, érintett gyermekeket és történeteiket, olyan elismert magyar híres emberek társaságában, mint: Schell Judit színművésznő, Szinetár Dóra színművésznő, Für Anikó színművésznő, Szentpéteri Csilla zongoraművész, Koós János énekes, Beleznay Endre színművész, Kiss Balázs kalapácsvető olimpiai bajnok.

Emellett a jótékonysági TV Gála során tett nézői támogatási felajánlások részben a daganatos beteg gyermekek rehabilitációjának elősegítésére, részben a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat tagintézményeinek korszerűsítésére és a klinikai táplálkozási program megvalósítására kerülnek felhasználásra. A nézők a műsor ideje alatt 06-1-460-1234 telefonszámon tehetik meg felajánlásaikat, illetve a szám a műsort követően szeptember 5-ig él.vissza
counter
00000011
counter

Gyermekeink jövőjéhez nagymértékben hozzájárulhat a klímasemlegesség is. A napelem egy remek választás akkor, ha magunknak szeretnénk megtermelni a szükséges energiát otthonunk ellátására.