menu footer
tegy content head

Hírek, események

2007. 06. 20.
" A gyógyulás arcai" fotókiállítás sorozat
A Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. által immár kilencedik egymást követő éve megrendezett “Tegyünk együtt a gyermekekért” program ezt a folyamatot, a daganatos beteg gyermekek rehabilitációját igyekszik bemutatni “A gyógyulás arcai” címmel útnak indított, egyedülálló kiállítás révén.
A Magyarországon jelenleg daganatos betegségben szenvedő 2.500 gyermek arcán egyszerre van jelen a fájdalom és az öröm. Ezen gyermekeknek nagy fizikai igénybevételt jelentő kemoterápiás kezeléseken kell átesniük, és csaknem egy évig kell elviselniük testük gyengeségét és átalakulásának kellemetlen tüneteit, mielőtt gyógyulni kezdenek és az első szelíd mosoly visszatér arcukra. A Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. által immár kilencedik egymást követő éve megrendezett “Tegyünk együtt a gyermekekért” program ezt a folyamatot, a daganatos beteg gyermekek rehabilitációját igyekszik bemutatni “A gyógyulás arcai” címmel útnak indított, egyedülálló kiállítás révén. A daganatos gyermekek portréiból álló kiállítást a látogatók Budapesten, Miskolcon, Debrecenben, Szegeden, Pécsett és Szombathelyen, azaz mindazon városokban megtekinthetik, ahol a Magyar Gyermekonkológiai Hálózathoz tartozó gyermekonkológiai és rehabilitációs központok működnek.
Betegség
Gyógyulás
Egészség


vissza
counter
00000011
counter

Gyermekeink jövőjéhez nagymértékben hozzájárulhat a klímasemlegesség is. A napelem egy remek választás akkor, ha magunknak szeretnénk megtermelni a szükséges energiát otthonunk ellátására.