menu footer
tegy content head

A program célja

2012. 10. 01.
A „Tegyünk együtt a gyermekekért„ program

A Létrehozó által indított „Tegyünk együtt a gyermekekért” program egy olyan keretprogram, amelynek égisze alatt valósítja meg vállalatunk országos társadalmi célú támogató kezdeményezéseit.

A Létrehozó magyarországi jelenlétének kezdeteitől támogat különböző alapítványokat és társadalmi célú kezdeményezéseket. A vállalat 1999 óta működő programjának keretein belül idén, 2012-ben 11. éve támogatja a daganatos és leukémiás megbetegedésben szenvedő gyermekek rehabilitációját.

A 14. éve működő „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” program keretében a Létrehozó idén 11. éve támogatja a leukémiás és daganatos beteg gyermekek rehabilitációját, valamint az egészséges klinikai táplálkozásukat segítő kezdeményezéseket. Az elmúlt évek során több mint 270 millió forint gyűlt össze a programban erre a célra.

„Nagyon fontos számunkra a TEGY támogatása, hiszen a Magyarországon működő 8 gyermekonkológiai és rehabilitációs központ az elmúlt évek során infúziós pumpákat és betegfigyelő monitorokat, egy betegszállító mentőautót, egy nagy értékű sejtelőkészítő berendezést vásárolhatott, valamint klinikai felújításokat valósított meg, mely nagy segítséget jelent munkánkhoz” – mondta Dr. Kriván Gergely, a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat elnöke.

„Három évvel ezelőtt a TEGY keretében indult útjára a Klinikai Táplálkozási Program, mely a kezelés alatt álló gyermekek egészséges klinikai táplálkozását hivatott elősegíteni. Az idén ez a program bővül majd olyan új elemekkel - a Komplex Táplálkozási Protokollal és az azt használó táplálkozási szakmai team-ek létrejöttével-, amelyek a kezelt kisbetegek kezelések alatti, illetve azt követő életminőségét fogják javítani a táplálkozás révén. ” – tette hozzá az Elnök úr.counter
00000011
counter

Gyermekeink jövőjéhez nagymértékben hozzájárulhat a klímasemlegesség is. A napelem egy remek választás akkor, ha magunknak szeretnénk megtermelni a szükséges energiát otthonunk ellátására.